Flet med levende pil og nyt projekt

Tirsdag d. 28. februar og onsdag d. 1. marts fra kl 10.00 til 15.00 afholder jeg kursus i flet med levende pil. På kurset kan flettes små træer og andet der kan gro videre hjemme hos dig, i krukker eller ude i haven. Kurset er for både begyndere og øvede.

Nyt projekt

Den 16. januar startede jeg et nyt projekt.

Projektet foregår hos “Fakti” et kulturhus for flygtninge og indvandre kvinder, på Bispebjerg Bakke i København. og strækker sig over 12 mandage. Jeg skal undervise kvinderne i at flette med alt andet end pil. Det er utrolig inspirerende og positiv at være i Kulturhuset. Jeg får en masse energi af at være der. Det er også udfordrende både for mig og for kvinderne, vi skal alle lærer og afprøve nye ting. Håber at kunne fortælle mere om projektet senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.